Ruka u testu : Sadržaj > Zašto se upisati
Zašto se upisati :
Upisivanjem na sajt dobijate mogućnost da koristite sve njegove interaktivne elementeá: nalazite se na listama za prijem raznih dokumenata, regularno ste informisani o svim novostima, postavljate pitanja konsultantima, učestvujete u radnim prostorima, doprinosite razvoju, odnosno dogradnji sajta.

Iskoristite potpuno ponuđenu interaktivnost ovog sajta !

Ako konsultacija naučnih ili pedagoških dokumenata moĚe biti ostvarena anonimno, to ipak nije slučaj kada su u pitanju interaktivne funkcije. Ustvari, postavljanje pitanja konsultantu, odgovorom na pitanje koje je već postavio neki od korisnika sajta, vi se stavljate na listu njegovih korisnika, učestvujete u nekom radnom prostoru, kao i nizu toliko drugih aktivnosti koje od vas zahtevaju minimum informacija, na primer, samo, vašu elektronsku adresu. Mi vam predlaĚemo da je unesete jednom za svagda, umesto da vam je traĚimi svakog puta, pri uključenju na sajt. To je mnogo brĚe, jednostavnije i sigurnije. Kada ste se jednom upisali, automatski dobijate na raspolaganje svoj źlični prostorá╗ koji vam svakog trenutka omogućuje da modifikujete vaš profil, samostalno se upisujete na različite liste za dobijanje dokumenata i radnog prostora, da se upoznate sa odgovorima na pitanja koja ste postavili ů

Sve ove usluge su besplatne !

Ruka u testu, verna svom glavnom cilju (praćenje i promena načina prezentacije nauka u školi), vam nudi veliki broj usluga i resursa na svom Internet sajtu, i sve to besplatno. Reč učitelj ima u ovom kontekstu širi smisao. Svako, bilo da je u pitanju nastavnik, naučnik, instruktor, ustanova, roditelj,vapitač, itd., koristi iskustva drugih, ali i drugima pruĚa na raspolaganje svoje sopstveno iskustvo.

Kome su dostupne vaše koordinate ?

Nijedna informacija koja je u vezi sa korisnicima sajta Ruka u testu nije dostupna nijednom od komercijalnih, institucionalnih i drugih postojećih servisa. Ni na samom sajtu Ruka u testu vaša elektronska adresa, vaše koordinate nisu vidljive niti dostupne drugim korisnicima, sem ako to vi Ěelite, posebno kada učestvujete u mreĚi međusobne pomoći.

Kako se upisujete ?

To je vrlo jednostavno, jer dovoljno je da samo kliknete na ź prijavite se ╗, a to je jasno vidljivo i nalazi se u gornjem desnom uglu svake stranice, i popunite odgovarajući formular. Vaš upis na sajt je time istog trenutka i realizovan.
Poslednja izmena : 24/01/2009
Oruđa
© Ruka u testu 2021